SONOS CONNECT

Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
SONOS CONNECT (CTNZPEU1)
SONOS CONNECT (CTNZPEU1)
SONOS CONNECT (CTNZPEU1)
SONOS CONNECT (CTNZPEU1)
SONOS CONNECT (CTNZPEU1)
SONOS CONNECT (CTNZPEU1)
SONOS CONNECT (CTNZPEU1)
SONOS CONNECT (CTNZPEU1)
SONOS CONNECT (CTNZPEU1)
SONOS CONNECT (CTNZPEU1)
SONOS CONNECT (CTNZPEU1)
SONOS CONNECT (CTNZPEU1)

SONOS CONNECT

Varenr.:
CTNZPEU1
EAN:
8717755770684
Ekspertomtaler: 9 omtaler
  • Type Høyttaler
Fyll inn postnummer og klikk knappen for å vise frakt priser
Beskrivelse

Gi stereoanlegget ditt nytt liv.
Det er ikke noe galt med stereoanlegget ditt. Eller hjemmekinoen din. Det er bare det at de ikke strømmer musikk. CONNECT er løsningen som lar deg forvandle det lydforsterkende utstyret ditt til en strømmemaskin. Slik at du kan beholde stereoanlegget du er så glad i, og spille enda mer musikk med det.

KONFIGURERING VIA WI-FI.
Sett i støpselet. Koble til. Strøm uten avbrytelser eller forstyrrelser.

START MED ET HVILKET SOM HELST ROM, OG LEGG TIL FLERE SIDEN.
Spill forskjellige sanger i forskjellige rom, eller samme sang overalt.

STYR ALT MED ÉN APP.
Velg et rom, velg en sang og trykk for å spille av.

BLIR BARE BEDRE OG BEDRE.

Med programvareoppdateringer blir produkt du kjøper i dag, enda bedre i morgen.

Prøv en hvilken som helst Sonos-høyttaler hjemme, med full angrerett i opptil 100 dager. Returner den innen fristen og få pengene tilbake – uten å gi noen forklaring.

Konstruert for en førsteklasses ytelse.
CONNECT strømmer musikken din uten å forringe gjengivelsen. Takket være båndbredden blir kvaliteten like god som fra en CD. Du kan justere lyden for å få bassen, diskanten, balansen og lydstyrken akkurat slik du vil. Og du kan til og med konfigurere slik at du kan styre volumet via Sonos-appen eller lydutstyret ditt.

Enkelt oppsett.
Koble først CONNECT til det lydforsterkende utstyret ditt via en analog eller digital utgang. Sett i støpselet. Koble så til Wi-Fi-nettverket ditt ved hjelp av Sonos-appen og begynn å strømme musikken din trådløst – uten avbrudd.

Én app. Full kontroll over musikken.

Sonos-appen lar deg søke gjennom alle tjenestene du bruker for raskt å finne favorittmusikken din, sende den til forskjellige rom, og justere volumet og andre innstillinger. Du trenger ikke engang å være i samme rom som høyttaleren. Og hvis vennene dine har Sonos-appen, kan de gjøre det samme.

All favorittmusikken din – og mer til.

Sonos spiller alt: De mest populære strømmetjenestene, on-demand-tjenester, nettradio, alle de beste podkastene og lydbøkene, din egen samling med nedlastinger – kort og godt alt du liker å høre på.

Til alt lydforsterkende utstyr.

CONNECT fungerer i kombinasjon med lydforsterkende utstyr du allerede eier. For eksempel stereoanlegg, hjemmekinomottakere, eller til og med innebygde høyttaleranlegg med sentral forsterker. De ulike lydutgangene (RCA, optisk og digital koaksial) gjør det praktisk mulig å benytte den sammen med hvilket som helst utstyr du måtte ha.

Bruk aux-ledningen din .

Du kan koble en hvilken som helst lydenhet til CONNECT, for eksempel platespilleren din eller telefonen til en venn, og lytte til favorittmusikken din fra det lydutstyret du allerede har. Og du kan også sende musikken til en hvilken som helst annen Sonos-høyttaler i huset.

En av de første fra Sonos.
CONNECT var ett av de aller første produktene til Sonos. Lenge før ideen om frittstående høyttalere hadde begynt å spire. Den gangen het den Zone Player. Den var beregnet på alle lydfrelste personer i verden (som oss selv) som var glad i det lydutstyret de allerede eide. Det er den fortsatt. Og takket være de regelmessige programvareoppdateringene våre har CONNECT bare blitt bedre og bedre med tiden.

Multi-room music.
Ett rom med musikkstrømming er flott, men et helt hus fullt er enda bedre. Og det er nettopp det som er mulig med Sonos Home Sound System. Fyll enda flere rom med musikk ved å legge til flere Sonos-høyttalere og -enheter. Alle produktene våre samhandler sømløst, slik at du kan spille forskjellige sanger i hvert rom, eller den samme sangen i hele huset.

Spill musikk fra Spotify direkte til Sonos.
Bruk Spotify-spillelistene dine og andre funksjoner du er glad i – uten engang å åpne Sonos-appen.

- Lar deg strømme musikk via lydutstyr du allerede eier
- Fleksibilitet med analoge, optiske og koaksiale digitale lydutganger
- Line-in: Plugg inn en hvilken som helst enhet
- Lytt til platespillere via Sonos-anlegget
- Strøm CD-er og LP-er til Sonos-høyttalere i andre rom
- Lyden strømmes via Wi-Fi, ikke Bluetooth, så musikken blir aldri avbrutt ... selv om telefonen ringer

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.