Kredittkort

Forsiden Kredittkort

Hos Deal.no kan du trygt betale med kredittkort. Under Betalingsmåte i kassen velger du Kredittkort. Du må taste inn hele nummeret på kredittkortet (16 tall), utløpsdato og CVC-kode. CVC-kode er et tresifferet tall du finner trykt på baksiden av kortet. Det er viktig at alle tall / verdier er korrekte. Vi samarbeider tett med VISA og Mastercard for å sørge for en kjapp prosessering av din kredittkortinformasjon og alt foregår i meget sikre former med vår kryptering. Ingen får fysisk se ditt kredittkortnummer gjennom betalingsprosessen.

Når du legger inn en ordre hos oss med ditt kredittkort blir det gjort en autorisasjon på kredittkortet ditt. Dette betyr at vi sjekker at kortet er ekte og at det er dekning på det. Vi gjør så en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for sitt bruk. Det vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn Deal.no så lenge ordren eksisterer.

Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt innen to virkedager. Det er først når vi har pakket varene ferdig og har klargjort pakken for forsendelse at pengene blir overført fra ditt kredittkort til oss.