MACLOCKS K/New Galaxy Tab A 9.7" Space+Kiosk 360

Forsiden / Data & Tilbehør / Datamaskiner / Nettbrett / pad sikkerhets fot / MACLOCKS K/New Galaxy Tab A 9.7" Space+Kiosk 360
MACLOCKS K/New Galaxy Tab A 9.7" Space+Kiosk 360 (303B697AGEB)

MACLOCKS K/New Galaxy Tab A 9.7" Space+Kiosk 360

Varenr.:
303B697AGEB
  • Type Mounting System
Fyll inn postnummer og klikk knappen for å vise frakt priser
Beskrivelse

Maclocks Space Galaxy Tab A Enclosure 360 Kiosk, tilt 90°, rotation 360°, aluminium, för Galaxy Tab A 9.7",  svart

Bordstativ från Maclocks för Samsungs Galaxy Tab A 9.7". När surfplattan sitter säkert i sin hållare kan du tilta plattan i 90° och rotera plattan i hela 360°. I basen av stativet har du två skruvhål om du skulle vilja montera fast den på bordet för extra säkerhet. En annan feature är att du även har både front- och bak-kameran exponerad, perfekt för dig som vill visa upp surfplattan i butik.

Kabellåset ingår ej.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.