HP X3500 trådløs mus

Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP X3500 trådløs mus (H4K65AA#ABB)
HP X3500 trådløs mus (H4K65AA#ABB)
HP X3500 trådløs mus (H4K65AA#ABB)
HP X3500 trådløs mus (H4K65AA#ABB)

HP X3500 trådløs mus

Varenr.:
H4K65AA#ABB
EAN:
887111464491

HP gir deg trådløs komfort i hånden
  • Type Mus
  • Tegnsett -
  • Tilkobling Trådløs
  • Grensesnitt RF Wireless
Fyll inn postnummer og klikk knappen for å vise frakt priser
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP inviterer deg til å forbedre måten du kobler til og kommuniserer, arbeider og spiller. HP trådløs mus X3500 er bygd etter strenge HP-standarder og retningslinjer, og blander glatt og moderne design med forbedrede, avanserte funksjoner.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    70 års erfaring. Streng kvalitetskontroll. En av verdens ledende produsenter av bærbare PCer. HP leverer avanserte produkter som er bygd etter noen av markedets tøffeste standarder for å forbedre måten du kobler til og kommuniserer på.
  • Den elegante og moderne HP trådløs mus X3500 gir alle arbeidsplasser et umiddelbart preg av trendsettende stil. Glanset svart og metallisk grått skinner sofistikert. Og den kurvede silhuetten gir en forlokkende form.
  • HP X3500 har den nyeste teknologien du krever. 2,4 GHz trådløs tilkobling setter deg fri. Batteriet varer i 12 måneder.[k1] Rullehjul flyr gjennom Internett og dokumenter. Justerbar optisk sensor fungerer på de fleste overflater.

Inkludert i leveransen

    HP X3500 trådløs mus; To AA-batterier; Programvare og dokumentasjon; Garantikort
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.