HP X1000 mus

Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP X1000 mus (H2C21AA#ABB)
HP X1000 mus (H2C21AA#ABB)
HP X1000 mus (H2C21AA#ABB)
HP X1000 mus (H2C21AA#ABB)

HP X1000 mus

Varenr.:
H2C21AA#ABB
EAN:
886112723255

Kvalitet og pålitelighet i én stilig mus.
  • Type Mus
  • Tegnsett -
  • Tilkobling Kablet
  • Grensesnitt USB Type-A
Fyll inn postnummer og klikk knappen for å vise frakt priser
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP mus X1000 er bygd etter strenge standarder og retningslinjer, og blander glatt og moderne design med forbedrede, avanserte funksjoner.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    70 års erfaring. Streng kvalitetskontroll. 1 av verdens ledende produsenter av bærbare PCer. HP leverer avanserte produkter som er bygd etter noen av markedets tøffeste standarder for å forbedre måten du kobler til og kommuniserer på.
  • Den elegante og moderne HP mus X1000 gir alle arbeidsplasser et umiddelbart preg av trendsettende stil. Glanset svart og metallisk grått skinner sofistikert. Og den kurvede silhuetten gir en forlokkende form.
  • HP mus X1000 har den nyeste teknologien du krever. Pålitelig USB-plugg kobler til i ett enkelt trinn. 3 knapper øker produktiviteten. Rullehjul flyr gjennom Internett og dokumenter. Optisk sensor virker på de fleste overflater.

Inkludert i leveransen

    HP-mus X1000 med optisk sensor; Dokumentasjon; 2 års begrenset garanti
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.