ESSELTE Lamineringslomme LEITZ A4 UDT 125my(100)

Forsiden / Data & Tilbehør / Kontor elektronikk / laminatorer / lamineringsposer / ESSELTE Lamineringslomme LEITZ A4 UDT 125my(100)
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ESSELTE Lamineringslomme LEITZ A4 UDT 125my(100) (74810000)

ESSELTE Lamineringslomme LEITZ A4 UDT 125my(100)

Varenr.:
74810000
EAN:
4002432397655
  • Type Laminering
Fyll inn postnummer og klikk knappen for å vise frakt priser
Beskrivelse

Unique Direction Technology (UDT) for enkel, krøllfri laminering med glanset overflate. Leitz® lamineringslommer gir dokumentene beskyttelse av høyeste kvalitet med en glanset overflate som virkelig fremhever fargene på hver eneste side. Lommene passer perfekt til alle lamineringsmaskiner til A4-format. Lommene har en tykkelse på 80 mikrometer, perfekt for foredragsnotater eller seminarer. Lommene er av førsteklasses kvalitet, har lang levetid og beskytter mot smuss, væske og fuktighet. Få problemfri og krøllfri laminering med UDT-teknologi som får retningsmerkene til å forsvinne etter laminering og gir en klar, feilfri overflate. - Problemfri og krøllfri laminering med Unique Direction Technology (UDT) - Lommer av ypperste kvalitet som gir robust beskyttelse mot smuss, væske og fuktighet - Lettfattelige instruksjoner for krøllfri laminering - Glanset overflate for bedre fargegjengivelse - Langvarig beskyttelse av dokumentene mot smuss, væske og fuktighet, standard stivhet - Perfekt for alle lamineringsmaskiner - 216 x 303 mm (for A4) - Format: A4 (80 mikrometer) - Farge: Klar - Pakke: 25

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.