3M Privacy Filters touch screen (Dell laptops with 14" Infinity display)

Forsiden / Data & Tilbehør / Skjermer / prosjektorer / skjermfiltre / 3M Privacy Filters touch screen (Dell laptops with 14" Infinity display)
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
3M Privacy Filters touch screen (Dell laptops with 14" Infinity display) (7100170628)

3M Privacy Filters touch screen (Dell laptops with 14" Infinity display)

Varenr.:
7100170628
EAN:
0051128008751
  • Type General Office
Fyll inn postnummer og klikk knappen for å vise frakt priser
Beskrivelse

3M™ svarte personvernfiltre for bærbare PC-er med berøringsskjerm gir effektivt personvern i verdensklasse med "mørklegging" mot innsyn fra siden utover 60-graders synsvinkel. Ett av våre tynneste personvernfiltre, designet for dagens tynneste enheter. Den silkematte finishen er glatt å ta på og gir utrolig klar bildekvalitet, noe som gjør den perfekt for høyoppløselige skjermer med høyere pikseltetthet. Fra 3M, ledende innen personvern for berøringsskjermer.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.